Referenties

Referenties

Ans en Wim

Na jarenlang tegen een groen grasveldje aangekeken te hebben werd het tijd voor wat nieuws. Een vijver, dat zou de metamorfose van onze tuin worden. Na de nodige oriëntatie aan de slag: graven, zand afvoeren en metselen. Nadat deze voorbereidende werkzaamheden klaar waren kon de vijverspecialist aan de slag. Uiteindelijke resultaat een mooie vijver met de nodige vissen en waterplanten. Maar omdat de randen boven het maaiveld uitsteken en er zich ook het een en ander achter de vijver bevindt om het water helder te houden keek je nog volop tegen onafgewerkte onderdelen aan. Om het geheel compleet te maken moest dit natuurlijk ook afgewerkt worden. "Timmerlei" bracht hierbij uitkomst. Eerst werden we voorzien van een passend advies en daarna werd hetgeen we besproken hadden op een perfecte manier uitgevoerd. Perfect in de zin van vakmanschap en gemoedelijkheid. Nu is de vijver pas echt "af"!

Corry

Superblij met mijn op maat gemaakte eettafel.

Marja

Gerrit heeft in zijn beginperiode als meubelmaker een drietal maatwerkkasten voor mij gemaakt. Kasten met een maatvoering, inrichting en kwaliteit die je niet zomaar kunt kopen. Hij luistert echt naar de wensen van de klant, heeft goede ideeën en levert gedegen kwaliteitswerk. Wil je iets unieks dat echt bijdraagt aan je interieur dan ben je bij hem aan het goede adres. Ik zou zonder twijfel weer met hem in zee gaan.

Ellen en Rob

We hebben bij Timmerlei een opdracht neergelegd voor een buitenkeukenblok. De samenwerking met Gerrit was erg fijn, hij denkt mee in mogelijkheden en heeft ons fijn begeleid. We zijn heel tevreden over het prachtige resultaat.

Marco

Oog voor detail, betrokken en vakmanschap. Gerrit neemt geen genoegen met halfslachtige oplossingen of oplossingen die esthetisch minder zijn. Hij heeft meegedacht in de aanloop, gezorgd voor een goede voorbereiding en gewerkt aan ons huis alsof het zijn eigen huis was. Zeer tevreden met de manier van werken én met het eindresultaat.

Louise

Wat fijn dat mijn horren voor de ramen zo mooi en snel gemaakt zijn, en ook nog eens voor een zeer mooie prijs.
Bedankt voor de goede service en perfecte levering.
Heel fijn was ook dat jullie zoveel rekening houden met mijn planning, wat zijn jullie klantvriendelijk!
Heel veel succes verder en zodra ik nog een timmerman nodig heb, weet ik de weg naar “Timmerlei” weer te vinden.

Peer en Tien

Gerrit heeft in de loop der jaren heel wat meubels gemaakt voor ons. We kwamen dan met losse en een beetje wilde ideeën bij hem, waarop hij precies de juiste vragen stelde om ons verder na te laten denken over wat voor uniek product we dan precies wilden hebben. In dat proces van product specificatie denkt Gerrit heel creatief mee, zonder zijn eigen denkbeelden op te dringen. Uiteindelijk maakt Gerrit een werktekening van hoe het product er uit zou kunnen zien, waarin wij onze losse ideeën dan helemaal herkenden, maar dan heel praktisch uitgewerkt. Ook in het proces waarin het product daarna tot stand kwam, nam Gerrit ons eigenlijk aan de hand mee. Bij de keuze van de houtsoort, bij de keuze van de exacte kleur en tenslotte bij de plaatsing van het product in huis. Uiteindelijk is er steeds een uniek product tot stand gekomen, allemaal echte en unieke ‘eye catchers’ waarvan onze vrienden dan vragen: hoe komen jullie daar aan?

Schuiven naar boven